Remix - az igazán lusták turija

Mióta kisgyerek van a háznál, mindent igyekszünk online elintézni. Online rendelünk kutyakaját, babacuccokat, gyerekülést, néha a bevásárlást is a neten intézzük. Online bankolunk, online fizetünk számlákat, és természetesen online is öltözködünk.
Na jó, főleg én.

Elég sok helyen keresgéltem, amíg végre rátaláltam az igazira. Régebben a Mango outleten vadásztam a cuccokat - az volt a vicces, hogy turkálónál olcsóbban juthattam eredeti Mango rucikhoz, de az ingyenes kiszállításhoz minimum 8ezerér' kellett rendelni, ami azért viszonylag hamar össze is jött.

Az Aliexpresszt is kipróbáltuk, de jellemzően a legnagyobb méretű cuccok is inkább XS-sesként festettek rajtunk, így javarészt használhatatlan dolgokra költöttük a pénzünket.

Bántott a dolog, mert alapvetően szeretek inkább használt ruhákat venni részben a környezettudatosság jegyében, részben mert egész egyszerűen jobban szeretem a használt holmit.
Tudom, hogy a ruhadaraboknak van már történetük, hogy aki eredetileg megvette őket biztosan jól kinézte magának, hordta, jól érezte magát bennük, és most nálam folytatódhat a kiszeparált göncök kalandja.

Használtan veszünk játékokat és egyéb dolgokat a gyereknek is, mert fölösleges újonnan 3-4-5-ször annyiért megvenni ugyanazt.

Volt idő, amikor turiba jártam, de nem nyűgözött le túlságosan ez a tevékenység annak ellenére, hogy elég jó darabokat sikerült kihalásznom. Nem szerettem az eladók tekintetét, a próbafülkéket, hogy mások is vannak ott rajtam kívül.
Hiába, aki antiszociális, annak még a vásárlás is nehezebben megy.

Épp ezért örültem meg NAGYON, amikor a Facebookon szembejött velem a Remix.

Egy print-screen-nyi boldogság


Nem mondom, a kisfiamnak nem igazán sikerült innen nadrágot, rövidgatyót választani, no de ami a női részleget illeti, hát az valami ZSENIÁLIS!
Én innentől fogva ruhaboltba be nem teszem a lábamat, mert minek is?

Itt azon kívül, hogy tökéletesen válogathatok méretre szűrve a még tökéletesebben ruhacsoportra bontott termékeken kívül, vacsiúj, de minimum alig használt ruhákat vehetek potom pénzért. De akkor se kell kétségbe esni, ha valami szupercsillivilli estélyit kell virítani a szilveszteri céges partira, mert itt az is van!

SŐT!
Luxuscuccok is vannak - bár én soha nem vennék ilyesmit, mert még így is csillagászati az áruk.

Na, ha megvan, hogy milyen méret, és melyik ruhacsoport, akkor további szűrőlehetőség még a termék színe, az állapota, márkája, és persze utána ár szerint rendezhetjük a végeredményt.
Minden nap új akciókkal várnak, és a ruhákat megjelölheted egy szívecskével.
Hogy ez miért jó?
Mert minden feltöltött termék ára naponta 5%-ot esik, így ha mondjuk hétfőn lávcsizod a menő sztreccsgatyát, akkor szerdára már 10%-kal olcsóbban lehet a tied - persze ha valaki más el nem halássza előled.
Mindig láthatod, hogy hányan szeretnék megkaparintani az adott ruhadarabot, így tudod mennyien vagytok versenyben mondjuk egy unikornisos pólóért.

Itt is igaz, hogy egyedi cuccokat találhatsz, szuperjó áron!

Basszus, te is pont ilyet keresel?


És tudod mit? A házhoz-szállítás is csak egy ezres (na jó, 1250 Ft). A termékeket újrahasznosított kartonból készült dobozokban szállítják - minden ruhadarab külön dobozt kap.
Ezt én személy szerint pazarlásnak érzem, és legutóbbi rendelésemnél jeleztem is, hogy minden terméket egy dobozba tegyenek, de úgy gondolom, hogy ez valamilyen technikai ok miatt egyelőre kivitelezhetetlen.
A dobozokat ezen túl még fóliával is bevonják, hogy védjék a szennyeződések, az eső, és az esetleges slendrián futárok ellen.

Ha mindez még nem lenne elég, akkor lehetőséged van a szűrők elmentésére is, így ha nyárra rövidgatyót, vagy télikabátot keresel, elég megnyitni az elmentett szűrőidet, és máris kidobja a 10.000 alatti, katonazöld parkakat!


Szóval ha te is viszolyogsz az emberek társaságától, de szeretnél jó áron szuper használt ruhákhoz jutni, ne keseredj el, hanem látogass el a Remix oldalára, válogass és rendelj! Ami még nagyon szimpatikus, hogy azonnal fizethetsz bankkártyával, és így kedvezményt kapsz a szállítási költségből is!
Garantáltan függőséget okoz majd, pláne ha látod, hogy egyik nap a színes cuccokat árazzák le, másnap meg a klassz blúzokat - jajj nekünk!

JA és nem, nem fizetett hirdetést olvastál (sajnos! :D)

Na ki a menő csaj?!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések